Ατομική συνεδρία
Στην ατομική συνεδρία ο πελάτης εστιάζει σε θέματα που τον απασχολούν και με τη βοήθεια του συμβούλου μαθαίνει να αναγνωρίζει και να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Καθώς διερευνά τον εαυτό του εμπλουτίζει την αυτογνωσία του καθώς επίσης ωθεί και την προσωπική του εξέλιξη. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ πελάτη και συμβούλου δομείται σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, αποδοχής και εχεμύθειας.

Η συνεδρία είναι σε εβδομαδιαία βάση, διαρκεί 1 ώρα και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Συμβουλευτική γονέων
Είναι εύκολο να γίνεις γονιός, είναι δύσκολο όμως να είσαι γονιός. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή των γονέων που νοιώθουν αβοήθητοι, ανήμποροι ακόμη και απελπισμένοι. Συχνά οι γονείς βρίσκονται απέναντι σε δυσεπίλυτα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε σχέση με τα παιδιά τους. Η συμβουλευτική γονέων έχει στόχο να ενδυναμώσει το ρόλο κάθε γονέα ώστε ο ίδιος να είναι σε θέση να βοηθήσει το παιδί να ωριμάσει  συναισθηματικά και να αυτονομηθεί.

Ομαδικές συνεδρίες
Μέσα από τη βιωματική διαδικασία της ομάδας η οποία λειτουργεί ως καθρέφτης συναισθημάτων, σκέψεων και συμπεριφορών, μέσα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο, στο οποίο καλλιεργείται η αποδοχή και η έλλειψη κριτικής,  δίνεται η ευκαιρία στα μέλη:

Να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με το συναισθηματικό τους κόσμο, διερευνώντας συναισθήματα και σκέψεις. Να αναπτύξουν περισσότερο την αυτεπίγνωσή τους μέσα από την αυτοέκφραση και το μοίρασμα με τους άλλους. Να πειραματιστούν σε καινούριους τρόπους διαχείρισης έντονων συναισθημάτων (θυμός, πόνος, φόβος, κα.) Να ανακαλύψουν πιο δημιουργικούς τρόπους επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης  βελτιώνοντας έτσι τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας | 6985089194

Email | info@psyxologia.net